تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۱۲
جالب است ۰
مجلس شرایط تیم داری و باشگاه‌ های ورزشی را تصویب کرد که برای چند شرکت بورسی دارای اهمیت است!
شرایط شرکت های بورسی برای باشگاه داری اعلام شد
به گزارش سرمایه‌گذاری آنلاین ،شرکت های بورسی فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، تراکتور، ذوب آهن، گل گهر، چادرملو، آلومینیوم ایران، ملی مس، ایران خودرو، بانک ها، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، سایپا و پالایشگاه بندرعباس طی سال های گذشته و اخیر اقدام به باشگاه داری به خصوص فوتبال کرده اند و یا مجبور به قبول مسئولیت شده اند اما از سوی دیگر با اعتراض سهامداران مبنی بر هزینه های سنگین باشگاه ها مواجه شده اند.
براساس این گزارش در حالی این موضوع در فصل پیش رو لیگ فوتبال با ارقام 60 تا 100 میلیارد تومانی برخی بازیکنان و هزینه های چند میلیون دلاری برخی باشگاه ها، وارد دور جدیدی شده که با مصوبه امروز مجلس، تکالیف جدیدی برای باشگاه ها ( در اصل برای شرکت ها) تعریف شده که می تواند منجر به افزایش هزینه ها شود!لوتوس
طبق تصویب مواد 6 و ۷ لایحه نظام جامع باشگاه‌ داری، هر باشگاه ورزشی حرفه‌ ای موظف است علاوه بر فعالیت در رشته ورزشی اصلی، 3 محور دیگر شامل یک رشته ورزشی سنتی، آیینی، بومی با ارزش، یک رشته ورزشی پایه پر نشان، نشان‌ آور یا پر مخاطب و هر دو بخش بانوان و رده‌های پایه را پوشش دهد!
تبصره های ماده 6 این قانون:
تبصره ۱ - فعالیت آموزشی در رده‌های پایه هر یک از رشته‌ های ورزشی، تحت عنوان مراکز آموزشی تخصصی ورزشی صرفاً ذیل پروانه باشگاه و با تأیید فدراسیون‌های ورزشی مربوطه مجاز است.
تبصره ۲- متقاضیانی که تمایل به فعالیت در هر دو حوزه باشگاه‌ ورزشی و باشگاه ورزشی حرفه‌ ‎ای دارند باید مجوز هر کدام را به صورت جداگانه کسب کنند و ذیل هر دو اتحادیه به صورت مستقل فعالیت کنند.
تبصره ۳- کلیه گروه‌های ورزشی که در مسابقات سطوح شهرستان و بیش از آن شرکت می‌ کنند باید ذیل باشگاه‌ های ‌دارای پروانه، فعالیت کنند.
تبصره ۴- مرکز تخصصی و استعدادیابی ذیل پروانه همان باشگاه با مجوز فدراسیون ورزش دانش آموزی مجاز است.
همچنین طبق ماده 7 باشگاه ها موظفند:
الف- برنامه‌ های فرهنگی و اجتماعی را بر اساس آیین‌ نامه‌ ای که توسط وزارت با همکاری دبیر خانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت آموزش و پرورش و بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند نقشه مهندسی فرهنگی و مصوبه اولویت‌ ها و اقدامات اساسی حوزه فرهنگی ورزشی (نظام‌نامه فرهنگی ورزش) مصوب ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و ابلاغ می‌ شود، اجرایی کنند.
ب- برنامه‌ های تمرینی و مسابقات باشگاهی در بخش بانوان و آقایان را در اماکن مربوطه به‌ صورت مجزا با رعایت حریم شرعی برگزار کنند. استفاده از مربی و کادر فنی غیر همجنس ممنوع است.
پ- الزامات فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، سیاسی و عدالت مالی را در قراردادهای ورزشکاران، مربیان و مدیران درج کنند.
ت- دوره‌های آموزشی مرتبط با فرهنگ، اخلاق ورزشی و مسئولیت اجتماعی را طراحی و اجرا کنند.
ث‌- پیوست فرهنگی و اجتماعی اماکن و باشگاه‌ های ورزشی را تدوین و اجرا کنند.
ج- کانون‌های هواداران ایجاد، راهبری و نظارت شود.
تبصره ۱- باشگاه‌ ها مکلفند در مجموعه تحت مدیریت، مسئول امور فرهنگی و مسئولیت اجتماعی را با پیشنهاد باشگاه و تأیید اداره کل ورزش و جوانان استان انتخاب کنند.
تبصره ۲- ضوابط بندهای پ، ت، ث و ج این ماده توسط وزارت با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حداکثر ظرف 3 ماه پس از لازم‌ الاجرا شدن این قانون تهیه و ابلاغ شود.
طبق ماده ۹ نیز هرگونه تصدی‌گری دستگاه‌های اجرایی در باشگاه‌داری و تیم‌داری در ورزش حرفه‌ای ممنوع و پرداخت هرگونه وجهی از محل بودجه به هر شکل و هر نحو به ورزش حرفه‌ای در حکم تصرف غیرقانونی در وجوه و اموال دولتی است.
https://sarmayegozarionline.ir/vdcbagb9.rhb5zpiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین