تاریخ انتشار :پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۴
جالب است ۰
با وجود اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از تهدید به اخراج رئیس فدرال رزرو کوتاه آمد و به نظر رسید موضع ملایم‌تری در قبال چین پیدا کرده، دلار در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، کاهش یافت و بخشی از رشد روز قبل را از دست داد.
صعود دلار جهانی دوام نیاورد
به گزارش سرمایه‌گذاری آنلاین ،دلار آمریکا از پایین‌ترین حد سه سال و نیم گذشته در برابر یورو بهبود یافت، اما در ادامه معاملات اروپایی، با فشار کاهشی بیشتری روبرو شد و نرخ برابری ارز واحد اروپایی در برابر دلار، ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۱.۱۳۶۸ دلار رسید.
فرانچسکو پسوله، استراتژیست ارزی شرکت مالی ING در یادداشتی خطاب به مشتریان گفت: اکنون روشن است که هیچ ارز دیگری به اندازه دلار، نسبت به عناوین اخبار، حساس نیست. ما همچنان تصور می‌کنیم که تعادل ریسک‌ها برای دلار در کوتاه‌مدت، به سمت نزول باقی می‌ماند، اما انتظار نداریم مسیر یک طرفه در فروش دلار که اخیرا شاهد آن بودیم، تکرار شود.
سرمایه‌گذاران در چند روز گذشته، پس از اینکه ترامپ یک سری حملات لفظی علیه جروم پاول، رئیس فدرال رزرو انجام داد و از وی به دلیل عدم تمایل به کاهش نرخ بهره، انتفاد کرد، برآشفته شدند. بر اساس داده‌های شرکت مالی LSEG، عقب‌نشینی سرمایه‌گذاران از دلار چنان بوده است که به سوی ثبت بدترین شروع سال خود را در برابر سبدی از ارزها از دهه ۱۹۷۰ تاکنون می‌رود.
تمایل آشکار دولت ترامپ برای مذاکره بر سر تعرفه‌ها، همراه با کمی اعتماد بیشتر به استقلال فدرال رزرو، به سرمایه‌گذاران فضایی برای خرید دارایی‌های ایالات متحده داده است.
با این حال، یان هاتزوئیس، اقتصاددان ارشد بانک گلدمن ساکس، بر این باور است که ارزش دلار، کاهش بیشتری خواهد یافت.
هاتزویس روز پنجشنبه، در روزنامه فایننشیال تایمز نوشت: تصمیم سرمایه‌گذاران غیرآمریکایی برای کاهش میزان آسیب پذیری خود در آمریکا، تقریبا به طور قطع، به کاهش قابل توجه ارزش دلار منجر خواهد شد.  در واقع، حتی بی‌میلی سرمایه‌گذاران غیرآمریکایی برای افزودن به دارایی‌های خود در ایالات متحده، احتمالا بر دلار تاثیر خواهد گذاشت.
بر اساس گزارش رویترز، فرانک سوئیس که به لطف تقاضای امن شدید در ماه جاری، تقریبا به قوی‌ترین سطح خود در برابر دلار در بیش از یک دهه گذشته رسیده است، افزایش یافت. نرخ برابری دلار در برابر فرانک سوئیس، ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۰.۸۲۶۸ فرانک رسید.
https://sarmayegozarionline.ir/vdcewn8o.jh8zvi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما