تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۲
جالب است ۰
شاخص نیکی ژاپن روز سه‌شنبه، با دلگرمی سرمایه‌گذاران از بهبود وال استریت، ۶ درصد جهش یافت و از پایین‌ترین رکورد یک سال و نیم اخیر که در معاملات روز گذشته ثبت کرده بود، بهبود یافت.
بارقه‌های امید در بورس‌های جهان زنده شد
به گزارش سرمایه‌گذاری آنلاین ،شاخص نیکی، با ۶.۵ درصد افزایش، به ۳۳۱۶۱.۷۲ واحد رسید؛ در حالیکه شاخص گسترده‌تر تاپیکس، با ۶.۶ درصد رشد، ۲۴۴۴.۴۴ واحد معامله شد.
تاکاماسا ایکیدا، مدیر سرمایه‌گذاری ارشد در شرکت مدیریت دارایی «جی سی آی» گفت: سرمایه‌گذاران به بازخرید سهام روی آوردند، زیرا تصور کردند که قیمت‌ها بیش از حد کاهش یافته است.
شاخص‌های سهام در هنگ کنگ و چین هم با اقدامات حمایتی دولت و قول بانک مرکزی برای دادن وام و کمک به تثبیت بازار، صعود کردند.
سهام در اروپا، از بدترین ریزش سه روزه در پنج سال گذشته، بهبود یافت. قیمت نفت هم افزایش یافت و اونس طلا برای نخستین بار در چهار روز گذشته، صعود کرد. در مقابل، دلار آمریکا در برابر ارزهای بزرگ، نزول کرد.
در وال استریت، شاخص اس اند پی ۵۰۰ و داوجونز روز دوشنبه، با کاهش بسته شدند، اما شاخص نزدک که متشکل از شرکت‌های بزرگ فناوری است، رشد اندکی یافت. شاخص نیمه‌رسانای آمریکا شب گذشته، ۲.۷ درصد رشد کرد در حالیکه معاملات اس اند پی و نزدک، در زمان معاملات بازار آسیا، هر یک بیش از یک درصد افزایش یافتند و نشانه‌های بهبود را نمایان کردند.
هر دو شاخص نیکی و تاپیکس، از سطح پیش از اعلام تعرفه‌های متقابل توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در چهارشنبه گذشته، حدود ۱۳ درصد نزول کرده اند. این تعرفه‌ها، نگرانی‌هایی را نسبت به آسیب دیدن اقتصاد متکی به صادرات ژاپن برانگیخت.
بر اساس گزارش رویترز، شیگرو ایشیبا، نخست‌وزیر ژاپن، روز دوشنبه گفت که طی تماس تلفنی با ترامپ، از سیاست‌های تعرفه‌ای ابراز ناامیدی کرده و از او خواسته در این باره تجدید نظر کند.
ایکیدا گفت که رشد روز سه‌شنبه سهام، بیشتر با این خوش‌بینی که تعرفه‌ها بر ژاپن می‌تواند از طریق مذاکرات میان رهبران دو کشور کاهش یابد، حمایت شد.
طبق گزارش بلومبرگ، پس اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، چهارشنبه گذشته، تعرفه‌های پایه ۱۰ درصدی بر همه واردات را اعلام کرد و تعرفه‌های متقابل را برای ده‌ها کشور رونمایی کرد، ۱۰ تریلیون دلار از ارزش بازارهای سهام جهانی کاسته شد و سرمایه‌گذاران از ترس تشدید جنگ تجاری و رکود اقتصادی، دارایی‌های پرریسک را رها کردند.
https://sarmayegozarionline.ir/vdcbsfb9.rhb8apiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین